Bog: Tænk dig sund og slank

Lommebog – så du får mental medvind i slankeprocesen, når du er på farten. Bogen består af små afsnit. Læs den – eller slå op på en tilfældig side og pluk hvad du har brug for.

Denne lille bog hjælper læseren med at gribe slankeprocessen an på en overskuelig måde. De fleste ved godt, hvad de skal spise for at blive sunde og slanke, men hvis de mange råd om kost og motion står alene, følger der som regel også både kamp, besvær og dårlig samvittighed med.

Når der tilføjes psykologiske værktøjer og personlige strategier, er det mere ligetil at løse med problemet én gang for alle, lære at acceptere sig selv og træffe de valg, som kroppen vil elske.

Lille format 10 x 12,5 cm, 96 sider.

Motivation i tasken

Denne lille bog kan være i enhver håndtaske, så du nemt og hurtigt kan finde motivation, når de usunde fristelser truer. “Tænk dig sund og slank” er skrevet af NLP-Psykoterapeut Lone Ladefoged, og er fyldt med tips, ideer og inspiration til et nyt, sundt liv!

Q – Et univers af Qvinder 

Ned i vægt

“Tænk dig sund og slank” af Lone Ladefoged, NLP-Psykoterapeut, giver praktiske tips til den, der vil gribe slankeprocessen af på en overskuelig måde. For uanset hvor meget man får lært om god kost og motion, kræves der også motiovation. Den lille lommebog på 10 x 12,5 cm koster 49 kr. og er fra Forlaget Essens. Jenny Lave, Hjemmets helse

Lektørudtalelse fra bibliotekerne

Det er en lille lommebog fyldt med gode råd om hvordan du får vendt eventuelle negative tanker til positive. Den giver bud på, hvordan du kan træne dig selv til at se muligheder i dig selv fremfor begrænsninger. Formålet med bogen er, at læseren finder balancen mellem kroppens næring og sansernes nydelse. Når du finder indre ro, så kommer de rigtige valg helt naturligt. Det handler ikke kun om mad og motion, men om læserens tanker og følelser og forhold til sig selv. Der gives små overskuelige øvelser, som læseren skal udføre eller tænke over som hjælp til at bryde gamle vaner. En lille bog med gode råd om, hvordan man bør anskue livet og ikke mindst sig selv. Formatet er så lille, at den kan forsvinde blandt de andre bøger på bibliotetet. Samtidig gør formatet bogen overskuelig for dem, der skal i gang med denne livsændring. Jeg tror på at den nok skal få udlån og jeg vil også forsøge at fortsætte med at tænke over de gode råd.

Katja Larsen