Stop den nedadgående spiral og kom ovenpå igen

At gå i gang med et vægttab – stort eller lille – kan føles som en høj mur, der skal forceres. Især hvis du ikke har overskud. Og især hvis du har et eller flere mislykkede forsøg bag dig. Det kan være tungt at tænke på. Måske helt uoverskueligt.

Er du en af dem, der bare ikke kan finde energi til at tage fat på dit vægttab, så skal du vide, at det kan være mest fornuftigt at vente. Ellers risikerer du bare at måtte opgive, før du når i mål. 

Vent med vægttabet hvis du ikke har overskud – men tag dig godt af dig selv lige nu og her

Lad endelig være med at vente på, at blive klar, for så kan der gå lang tid. Det kan godt være, det sker af sig selv, og at du en skønne dag er ovenpå igen. Men hvis du er inde i en nedadgående spiral, er der ikke andre end dig til at stoppe den. Du er nødt til at tage dig af det, før du begynder at tænke på vægttab.

Ikke fordi der er noget anstrengende i Naturligvægt-metoden. Det hele er naturligt og logisk, men hvis du er stresset, syg eller på anden måde nedbrudt, må det være din 1. prioritet at komme på højkant igen. Velvære er noget, vi sætter højt. Det hører med til den gode hverdag, og er derfor en vigtig del af metoden.

Guiden “Stop den nedadgående spiral og kom ovenpå igen” – hjælper dig med at finde dit overskud og få din energi tilbage. Den gør dig klar, så du kan tage dig af vægten. Guiden er for medlemmer i Klub Naturligvægt. Og det er det helt rigtige sted at begynde, når du mangler overskud til vægttabet.

 

 

Guiden viser dig i 7 trin hvordan du stille og roligt kommer ovenpå igen.  I dit eget tempo. Den er bygget op, så du kommer omkring de vigtige trin – ud af den nedadgående spiral – og ind i dit overskud igen. Der er tænkt på alt – og der er ideer nok – uanset hvor lang tid, du skal bruge for at komme ovenpå – og blive dig selv igen. 

Du begynder med at tage beslutningen om at få det godt igen. Så er du i gang. Vi kommer rundt om årsag og behov, om hvad der er vigtigt for dig, og hvad du drømmer om. Du får genvejen til den daglige optur – og en lang række forslag til mere selvkærlighed. Og meget mere. Der er masser af gode ideer til hvordan du tænker nye opbyggelige tanker – og griber de gode muligheder livet giver dig.

Tager du fat på guiden og dens mange forslag, er det kun et spørgsmål om tid, før du er på rette vej igen. Fordi guiden indeholder flere af de 12 puslespilsbrikker, vil du være godt inde i tankegangen, og derfor bliver det nemmere  – og en helt naturlig fortsættelse – når du går i gang med vægttabet.

Hvis du ikke kan tage dig sammen til at få hul på vægttabet, er denne guide lige noget for dig.

Læs mere om Klub Naturligvægt her