Siden 1996 har det været min passion at hjælpe kvinder med at finde hjem til deres naturligt glade og ressourcefulde tilstand – og deres naturlige vægt. På den selvkærlige måde.

Du er den vigtigste ressource i dit liv. Du skal ha’ det godt, så du kan mærke dit potentiale og din drivkraft. Din oprindelig “fabriksindstilling” er at du har det hele i dig. Den skal vi finde igen. Det går bedst, når du slapper af og nyder dine skridt. Du får succes med vægten, når du er kærligt accepterende overfor dig selv, mens du får dine nye vaner på plads i hverdagen. På din måde. Det kan jeg hjælpe dig med.

Selv har jeg haft naturlig vægt altid. Sådan cirka. Jeg tog godtnok 23 kilo på første gang jeg var gravid, men de forsvandt efter et par år. Alene fordi jeg regnede med at få min krop tilbage igen – sådan cirka. Jeg tænkte aldrig at det var svært.

Lone Ladefoged

– guide til naturlig vægt