“Jeg går fra Zoommøderne med ny energi og inspiration. Det hjælper mig også meget, at høre andres opdagelser og tanker. Selvom vi ikke kender hinanden, oplever jeg et vigtigt sammenhold”.

Dit personlige – og effektive slankeforløb

I Klub Naturligvægt har du et komplet kursusforløb, der giver dig redskaber, så du kommer til at tænke og spise som de naturligt slanke. Og du er ikke alene. Du kan få sparring til de ugentlige Zoom-møder – eller Fællesskabet eller Facebookgruppen. Eller tilkøbe 1:1 samtaler.

Om et lille øjeblik kan du være i gang med din sidste slankeproces nogensinde. Du er på vej til din naturlige vægt – og til at styre maden og vægten som det nemmeste og mest naturlige i verden. Sæt dig et mål – og regn med at det kommer til at ske. 

NYT sommertema: Til og med august er der adgang til det spritnye kursus “Dit succesmindset”. Du får hjælp til at sætte din intention og dit mål. Skabe dit nye selvbillede. Finde god indre stemning. Tage dig godt af din krop. Give slip på dine forhindringer. Og komme godt i gang med dine nye rutiner. På den helt enkle måde. Lavpraktisk, konkret og nemt at gå til.

“De første 6 kilo var vanskelige. Det var sådan en kamp. Men da jeg fik mindsettet med og begyndte at slappe af, tabte jeg mig 1 kilo om måneden, uden jeg egentlig gjorde noget. Det blev til 24 kilo på 2 år. “