Lydfil: Helt almindelige tanker kan forhindre dit vægttab

Mange mennesker kæmper med maden og vægten. Det er konsekvensen af den forkerte information, vi har fået igennem de sidste mange år. Det handler ikke om kalorier ind og ud, og derfor kan man ikke løse et vægtproblem med en kostplan. Men det er, det vi har lært – og det vi allesammen har troet på. Slankekure gør intet for at forbedre dit forhold til mad. De gør dig kun forvirret.

Slankekure virker ikke – og som en virkelig dårlig sidegevinst af den grund, har de i mange tilfælde medført en slem følelse af at føle sig forkert. Mange har tænkt: Jeg ved jo godt, hvad jeg skal spise. Hvorfor gør jeg det så ikke? Hvad er der i vejen med mig?

Du er som du skal være

Der er helt bestemt ingenting i vejen med dig. Du er, som du skal være. Også selvom du ikke får stoppet med at spise, før du får ondt i maven. Det er virkelig ikke din skyld. Det har kun problemet, fordi du har lært noget forkert. Du har fået en række indlærte tanker, vaner og strategier. Men de kan ændres. Og det skulle du gøre. 

For der følger en masse besvær med livet som overvægtig. Det tager din energi, du tænker bekymrede tanker, du dulmer dine følelser. Du synes, det er svært at styre udenom fristelserne – og du giver dig selv lov til en masse undtagelser. Du er ikke glad for din krop – og du får nemt ømme fødder. Du bekymrer dig for at tage mere på – og du bekymrer dig for hvad andre tænker. Og det hele er konsekvensen af slankekure og de tanker, der følger med.

Du skal IKKE ta’ dig sammen

Du vil ned i vægt. Derfor er det logisk at tænke, at du må have nye spisevaner og dyrke mere motion. Det gør de fleste. Men hvis din plan er at tage dig sammen og udskifte det forbudte med noget sundt, bliver det endnu en kamp. Du må bane vejen på en respektfuld og kærlig måde med nye tanker, for så kommer de nye vaner uden modstand.

Det, der løser problemet, er nye vaner, som du får via en god plan, nye tankemønstre, mere kropsbevidsthed – og mere selvkærlighed. Flyt dit fokus så langt væk fra kalorierne som muligt  – og kig på, hvordan du har det og hvad du tænker om dig selv – og hvad du tænker om mad og vægt.

Det er ikke så svært, som det måske kan lyde. Med Naturligvægts skitse med de 12 puslespilsbrikker, giver det lige pludselig mening. Så har du 12 helt konkrete strategier, der sender dig i retning af at tænke, spise og veje som de naturligt slanke.

Hør lydfilen og kom godt i gang

I lydfilen fortæller jeg om 7 helt almindelige tanker, der betyder, at hvemsomhelst vil opgive vægttabet – eller aldrig at komme i gang. Det er tanker, som alle kender – og der er mange variationer. Du har lært at tro på dem for mange år tiden, så de ligger så dybt i dig, at du ikke sætter spørgsmålstegn ved dem. Du føler dybt, at det er sandt. Men når de begynder at opløse sig, vil du mærke, at det letter.

Hør hvad tanker betyder for dit vægttab, og hvorfor det ikke hjælper at ændre dine spisevaner.

Du får smagsprøver på de 12 puslespilsbrikker. Og jeg fortæller om min baggrund – og hvorfor vægten blev mit emne.

Jeg håber, du bliver inspireret til at give slip på dine problemtanker – og i stedet dyrke de tanker, der gør dig glad og slank for altid.

Lydfilen varer 40 minutter. Du får den her.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som jeg sender, når jeg har noget på hjerte. Det kan fx. være tips, guides eller gode tilbud. Du kan afmelde dig, hvis du ikke vil ha’ det. Jeg passer godt på din emailadresse og kunne ikke drømme om at give den til andre.

Rigtig god fornøjelse.