Du er hjertelig velkommen til at snuppe mine frie guides

Mere end halvdelen af danskerne er overvægtige. Mange har været på skrappe kure og kæmpet i årevis – og taget på igen. Men det er ikke din skyld, at slankekurs-mentaliteten ikke virker. Den vil altid betyde en langvarig kamp, der er umulig at vinde. Det er der ingen, der kan holde til.

Når vægten driller, er det afgørende, at du husker selvkærligheden og de mentale teknikker. Når du er venlig overfor dig selv – og du ændrer dit mindset , får du lyst til at give din krop det bedste. Og så følger vægttabet naturligt med. Med Naturligvægt-metoden vælger du den kærlige og bevidste vej til naturlig vægt for altid. Flere tusinde kvinder har nydt godt af mine gratis kurser. Du skal være hjertelig velkommen til at plukke. Det koster kun din emailadresse.

De frie guides giver dig en god oplevelse af, hvad der sker, når du tager selvkærlighed og bevidsthed med. Men når du vil have succes med vægten, skal du også have en god personlig plan, tage dig af dine udfordringer undervejs – og holde fokus indtil du er i mål. Det kan godt være det tager tid, men det er det hele værd. Og under alle omstændigheder hurtigere end mange års yoyo-vægt 

Kærlig hilsen Lone Ladefoged