Livemøder på Zoom

På livemøderne træner du dit nye succesmindset. Du kan stille dine spørgsmål – og vi kan tale om det, du går og overvejer. Du kan dele dine succeshistorier – og høre andres. 

Vi mødes på Zoom med video – og du er hjertelig velkommen med dine spørgsmål. Vi plukker fra metodens 8 trin, og tager os af det nye selvbillede, tanker, kroppen, den gode grundtilstand – og helt konkret om personlige madregler og rutiner.

Vi får nye vaner, når vi gentager det, vi vil huske – igen og igen. Når du træner dine nye mønstre, kommer de til at sidde på rygraden som gode vaner. På de ugentlige livemøder fordyber vi os i de facetter, der er brug for, for at tænke som et naturligt  slank menneske. 

Mit ærinde at inspirere – og sende alle videre med et personligt udbytte og et godt “næste skridt”. Livemøderne er for dig, der vil være optimalt fokuseret gennem din slankeproces – og mødes med andre på samme færd. Møderne er fortrolige for de fremmødte, og bliver ikke optaget. Helt som i et kursuslokale. 

“Hver gang bliver jeg mindet om noget vigtigt”

“Fællesskabet ved Zoommøderne er vigtigt for mig. Det er dejligt at mærke vi er sammen i et fortroligt rum, og at høre, hvordan I andre har det. Jeg nyder meget, når Lone øser ud af sin viden. Det er et varmt og kærligt rum at være i, og det får mig til at gøre mig umage. Både ift at mærke efter, hvordan jeg egentligt har det og til at holde fokus på at gøre, hvad der er godt for mig.”