Livemøder på Zoom

Livemøderne er vores fælles mødested, hvor vi træner dit nye succesmindset. Kom som du er – og stil dine spørgsmål. Vi kan tale om det, du går og overvejer – og du kan dele dine bekymringer og dine successer med gruppen.

Vi mødes på Zoom med video, og plukker fra metodens 8 trin. Vi tager os af det nye selvbillede, tanker, kroppen, den gode grundtilstand – og helt konkret om personlige madregler og rutiner. Møderne giver dig nye øvelser og nye vinkler.

Vi kombinerer personlig udvikling med praktiske strategier. Du er velkommen til at spørge til mine rutiner og erfaringer. Jeg har været optaget af personlig udvikling de sidste 35 år, og deler gerne mine  erfaringer og daglige rutiner. Jeg har altid haft det nemt med maden og vægten – og derfor kan jeg lære dig at mestre det samme.

Vi får nye vaner, når vi gentager det, vi vil huske – igen og igen. Når du træner, kommer dine nye mønstre til at sidde på rygraden som gode vaner. På de ugentlige livemøder fordyber vi os i de facetter, der er brug for, for at du kommer til at tænke som et naturligt  slank menneske. 

Mit ærinde at inspirere – og sende alle videre med et personligt udbytte og et godt “næste skridt”. Livemøderne er for dig, der vil være optimalt fokuseret gennem din slankeproces – og mødes med andre på samme færd. Møderne er fortrolige for de fremmødte, og bliver ikke optaget. Helt som i et kursuslokale. 

“Fællesskabet ved Zoommøderne er vigtigt for mig. Det er dejligt at mærke vi er sammen i et fortroligt rum, og at høre, hvordan I andre har det. Jeg nyder meget, når Lone øser ud af sin viden. Det er et varmt og kærligt rum at være i, og det får mig til at gøre mig umage. Både ift at mærke efter, hvordan jeg egentligt har det og til at holde fokus på at gøre, hvad der er godt for mig.”

“Hver gang bliver jeg mindet om noget vigtigt”