Fællesmøderne på Zoom

Vi får nemmest nye vaner ved at vi gentage det, vi vil huske igen og igen. I hvert af de 8 trin er der meget nyt, der skal huskes, før det kommer til at sidde godt på rygraden som gode vaner. På fællesmøderne bliver du mindet om det, du gerne vil huske. Det er det sted, du kan gå hen og få repeteret dine nye kompetencer indtil de er blevet din nye hverdag. 

Fællesmøderne er et supplement til materialet i E-kurset “Dit succesmindset i 8 trin”. Det er for dig, der vil holde dig optimalt fokuseret gennem din slankeproces – og som vil inspireres ved at møde andre mennesker på samme færd. Jeg inddrager deltagerne med spørgsmål, men du bestemmer selv, hvor meget, du vil deltage. Mit ærinde at alle kan gå fra mødet med et rigtig godt “næste skridt”. Der er god mulighed for stort personligt udbytte ved at deltage.

Vi mødes på Zoom med video og taler sammen om, hvordan det går, og hvad I hver især har brug for lige nu. Helt som i et kursuslokale. Ofte viser der sig et fælles tema, som vi fordyber os i. Vi tager os af de 8 punkter, du kender fra E-kurset. Fx. det nye selvbillede, tanker, kroppen, den gode grundtilstand – eller helt konkret om personlige madregler og rutiner. 

Du kan logge ind på møderne, når du har brug for det. Møderne er fortrolige for de fremmødte, og bliver ikke optaget. Der er møde(r) hver uge. Du kommer ind i en eksisterende gruppe med løbende optag – og du er hjertelig velkommen.

“Hver gang bliver jeg mindet om noget vigtigt”

“Fællesskabet ved Zoommøderne er vigtigt for mig. Det er dejligt at mærke vi er sammen i et fortroligt rum, og at høre, hvordan I andre har det. Jeg nyder meget, når Lone øser ud af sin viden. Det er et varmt og kærligt rum at være i, og det får mig til at gøre mig umage. Både ift at mærke efter, hvordan jeg egentligt har det og til at holde fokus på at gøre, hvad der er godt for mig.”