Vægttab: Derfor skal du være ligeså omhyggelig når du vælger dine tanker, som når du plukker dine blomster

Du tænker mange tanker hver eneste dag.

Tanker sætter sig spor. På dit humør. På din dag. På dit vægttab. På dit liv.

På alt.

Det er ikke lige meget hvilke tanker du lader komme indenfor.

Du må være lige så omhyggelig med at vælge tanker, som du er, når du plukker blomster i din have eller på en grøftekant.

For hvordan gør du det?

Du kigger dig omkring, ser udvalget – og vælger dem, du bedst kan li’. Du gør dig umage med at sætte dem sammen til en smuk buket, som du vil nyde de næste dage. Eller måske give videre til en anden.

Du kunne aldrig finde på kun at tage de nærmeste, bare fordi de er nærmest. Eller ignorere en smuk blomst, fordi du ikke har set den før. Du går udenom de visne. Og du vælger farver, der gør dig glad, så du får en buket, der passer til det sted, de skal pynte. Dit sind er åbent og nysgerrigt.

Tænk hvis du plukkede dine tanker på samme måde

Ideen er altså ikke helt hen i vejret.

Hver dag står du overfor at vælge mellem de ca. 60.000 tanker, der kommer til dig. Du har ikke tid til at tænke dem alle. Og det ville heller ikke give mening. Du er nødt til at vælge.

Er du én af de mange, der vælger de tanker, der trænger sig mest på. Dem du plejer at tænke.

Måske er det ikke det bedste valg.

Ihvertfald ikke hvis de giver dig problemer. Hvis de fx. fortæller dig, at du er nødt til at være tykkere, end du har lyst til. At du kan ikke finde ud af at gøre noget ved dit vægtab. Og at du må gå i tøj, du ikke bryder dig om. Og at det bliver sværere og sværere at tage strømper på.

Du er IKKE dum, hvis du tænker den slags tanker. Bestemt ikke. Det gør selv de mest intelligente kvinder.

Det er IKKE en beslutning at tænke “usunde” tanker. Det sker, fordi du har lært det for længe siden. Og fordi du ikke har lært at du har andre muligheder. Det med tanker stod desværre ikke på skoleskemaet, da vi gik i 4. klasse.

Det kunne ellers have sparet os for en masse tårer og besvær.

Dine tanker er afgørende for dit vægttab

Forestil dig, at du tænker: Jeg passer godt på min krop. Det er min krops natur at være stærk, slank og smidig. Min krop er vigtig for mig. Mit vægttab kommer naturligt.

Det er meget mere sandhed i de tanker, end der er i dine gamle tanker. For det her er din natur.

Jeg kan lære dig at stoppe de gamle tanker, og tænke nye tanker, der gør dig glad og let. Og jeg kan lære dig det, du også har brug for, så du kan kysse din overspisning og overvægt farvel.

Ikke sådan at jeg fortæller dig, hvad du skal tænke. Sådan virker det ikke. Nej, jeg tager dig igennem en proces, hvor du ganske frivilligt og med glæde – giver slip på de tanker, der ikke gavner dig – og tager nye, du hellere vil tænke, til dig. Det foregår helt på dine præmisser.

Tænk bare, at du kan få tanker, der støtter dig i at leve dit liv efter naturens hensigt. Så du er glad og din krop har det godt.

Forestil dig, hvad dit vægttab vil betyde for dig og dit liv. Og for dine nærmeste.

Mentorforløbet

Vi går frem efter min plan, så jeg er sikker på, at du får det vigtige grundlag fra begyndelsen. Og vi tager udgangspunkt i dine udfordringer, så du oplever, at lige meget hvad, vil der altid være en vej videre. Jeg sørger for, at du får det, du har brug for, så jeg bliver overflødig og du klarer ærterne fremover.  pastedGraphic.pngLæs om mentorforløbet her

Skriv til mig her, hvis du vil ha’ en uforpligtende introsamtale, før du beslutter dig