7 almindelige tanker, der kan forhindre dit vægttab – og sådan planlægger du din succes

Det er helt almindelige tanker, der kan betyde, at du opgiver vægttabet – eller at du aldrig kommer i gang.

Hør lydfilen og find ud af, om du plejer at tænke nogle af de 7 tanker, jeg nævner. Hør hvad tanker betyder for dit vægttab, og hvorfor det ikke hjælper at ændre dine spisevaner.

Du vil ned i vægt. Derfor er det logisk at tænke, at du må have nye spisevaner og dyrke mere motion. Men hvis du tror, at du skal tage dig sammen og udskifte det forbudte med noget sundt, bliver det endnu en kamp. Du må bane vejen på en respektfuld og kærlig måde med nye tanker, for så kommer de nye vaner uden modstand.

I lydfilen gir’ jeg smagsprøver på de 12 puslespilsbrikker, der gør dig til én af de naturligt slanke. Og jeg fortæller om min baggrund – og hvorfor vægten blev mit emne.

Jeg håber, du bliver inspireret til at give slip på dine problemtanker – og i stedet dyrke de tanker, der gør dig glad. Og slank for altid.

Lydfilen varer 40 minutter. Du får den ved at indtaste din emailadresse i feltet lige herunder.

Rigtig god fornøjelse.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som jeg  sender, når jeg har noget på hjerte. Det kan fx. være tips, guides eller gode tilbud. Du kan afmelde dig, hvis du ikke vil ha’ det. Jeg passer godt på din emailadresse og kunne ikke drømme om at give den til andre.