Nye vaner – ny vægt

Minikurset “Nye vaner – ny vægt” hjælper dig med at give slip på gamle vaner – og få nye, der sender dig i retning af din naturlige vægt. 

Med kurset får du 7 emails – én om dagen i en uge. 

I den første email får du en 25 minutters lydfil, hvor jeg fortæller om vaner, hvordan de opstår og hvordan du ændrer dem. Du får 3-trins-planen – og det magiske ord til at sætte nye vaner i gang.

De 6 næste emails giver dig hver dag et forslag til en ny gode vane med tips til, hvordan du kommer i gang med at få den. Vi taler om vaner, du ville ønske, din mor havde lært dig. Og det er ikke noget med at spise grønkål, trække vejret dybt – og smile til dig selv i spejlet hver morgen. Det er vaner på et langt dybere niveau, så de sunde valg kommer af sig selv – som det naturligste i verden. Uden at du tænker særligt over det.

Det er 2 nye spisevaner, 2 nye tankevaner og 2 nye trivselsvaner.

Og det er vaner, du aldrig vil af med igen.

Med de nye vaner passer du godt på dig selv, fordi du er mere opmærksom på, hvordan du har det, og hvad du har brug for.

Indtast dit fornavn og din emailadresse i feltet lige her under – så er guiden på vej til dig om et øjeblik. Snart er de nye vaner også på vej.

Rigtig god fornøjelse.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, som jeg  sender, når jeg har noget på hjerte. Det kan fx. være tips, guides eller gode tilbud. Du kan afmelde dig, hvis du ikke vil ha’ det. Jeg passer godt på din emailadresse og kunne ikke drømme om at give den til andre.