Smagsprøver til dig, der er nysgerrig efter at vide hvad Naturligvægt-konceptet kan gøre for dig:

Guide: “5 afgørende områder, du ikke må overse – og hvad du kan gøre ved dem”.

Du får guiden, hvis jeg får din mailadresse.

Hent den her – og gør dig klar til at blive indviet i slanketerapeutens 5 bedste strategier, som kan forvandle en trist, tung og uoverskuelig kamp med vægten og maden – til en uimodståelig lyst til at spise det, der gør din krop begejstret – og din vægt stabil – der hvor du vil ha’ den.

  • lær at bruge slanketerapeutens 5 bedste strategier
  • få overblik over det, der forvandler kamp til ro
  • væk din lyst til at spise det, der gør din krop begejstret
  • opdag hvor nemt du kan få dine tanker til at støtte dig
  • gør dit ønske til virkelighed

Når du downloader guiden, siger du samtidig ja til mit nyhedsbrev, hvor jeg gør mig umage med at inspirere dig til en sund, slank og glad livsstil – og hvor du får mine gode tilbud. Jeg sender som regel en gang om ugen, somme tider 2.

Gratis afklarende samtale

Overvejer du … men er usikker på, om det er noget for dig, er du hjertelig velkommen til at ringe mig op på tlf. 21 22 31 58. Vi tager en snak om dit problem – og om jeg kan hjælpe dig videre. Hvis jeg har travlt, når du ringer, aftaler vi bare et andet tidspunkt. Læg en besked, hvis jeg ikke svarer. Så ringer jeg tilbage. Jeg glæder mig til at tale med dig.

Mere inspiration til dig

Der er mere inspiration på min Facebookside Naturligvægt.

Og på bloggen, hvor jeg skriver indlæg, som kan inspirere dig til at nyde din mad, komme ned i vægt – og ha’ det godt med din krop.

Køb “9 naturlige trin ud af aftenspiseriet” for kun 39 kr. Den ligger inde i Klub Naturligvægt, så hvis du er medlem, har du den allerede.

Rigtig god fornøjelse med at gøre dit ønske til virkelighed …

Kærlig hilsen Lone