Det er naturligt for dig at være slank og ha’ et godt forhold til mad og til din krop.

Og hvis det ikke er sådan nu, kan det blive det.

Naturligvægt-metoden bygger på fokus, bevidsthed og selvkærlighed – og er ikke det mindste anstrengende.

Her vil du hverken møde skrappe kure, kamp, forbud eller løftede pegefingre.

Det bruger vi ikke. Overhovedet. Hvorfor ikke?

Fordi det stresser dig mere end det gavner. Og så bliver det ekstra svært.

Det er muligvis også din erfaring. For hvor længe har du knoklet og kæmpet med maden og vægten – uden at få de resultater du ønsker?

Jeg ved, hvordan du har haft det. Du har været tændt, optimistisk og helt klar. Og når det ikke gik som du ville, blev du trist, fortvivlet, ked af det, trodsig,  utålmodig og helt ude af dig selv. Du har været hele følelsesregistret igennem. For det er endeløst frustrerende, når det man gør, ikke virker. Det ved enhver.

Når vi finder noget, der virker, ånder vi lettet op

Begynd med at acceptere dig selv og din situation. Det giver dig ro – og du kommer til at slappe af.

Kalorie-tælling og lange løbeture giver dig ikke automatisk den sunde livsstil, du sukker efter. Du må gøre noget andet end du plejer.

Et succesfuldt vægttab handler mest af alt om dig.

Du skal kke lave dig selv om. Du skal tværtimod acceptere dig selv og din situation  lige præcist som det er. Indre kampe og bekymringer hjælper ikke. Tværtimod stresser de dig. Du har mere brug for at slappe af. Det er det bedste ugangspunkt for en god forandring.

Siden 1996 har det været min passion at hjælpe kvinder med at finde indre ro, få et kærligt syn på deres krop og nyde deres mad. Og med at få den vægt, de har fred med.

Må jeg hjælpe dig?

Mangler du overskud til et lettere liv i harmoni med din krop?

Jeg og Naturligvægt-konceptet kan  gi’ dig en ny vinkel på emnet – og få dig godt i gang – og helt i mål med din naturlige vægt. Du er hjertelig velkommen til at ringe mig op, så vi kan få en snak om hvad der skal til, for at du får løst dit problem.

Glæd dig til at passe dit lækre tøj igen, nyde strandturen, smutte op af trapperne uden at blive (meget) forpustet, lege på gulvet med børnene, spise en is med god samvittighed – og alt det andet dejlige, der venter dig. Du bliver så glad for et lettere liv – og for endelig at få fred med din mad.

Naturligvægtkonceptet har flere muligheder

Hvem er Lone

Jeg har ikke selv har haft udfordringer med vægten. Men jeg skal som alle andre være opmærksom, på hvad jeg spiser, for ikke at tage på. Mad og kager en dejlig del af livet, og jeg kan sagtens blive fristet. Men det er nemt for mig at begrænse mængden – og naturligt at regulere tilbage, når jeg har taget lidt på. Sådan kan det også blive for dig.

OK … Jeg tog faktisk 23 kilo på, da jeg blev gravid første gang, men jeg var heldig, at jeg ikke kom til at tænke på det som et problem. Jeg troede fuldt og fast på at det “gik over igen”.

Jeg er mor til 2 voksne børn og mormor til 2 små dejlige piger. Jeg elsker at sy patchworkstæpper – ja i hånden. Mange små sting bliver med tiden til et stort tæppe.

Jeg elsker min hverdag. Og min have. Og jeg elsker mad. Jeg gør meget ud af at vi hver dag (de fleste) får veltilberedt mad med mange grøntsager. Og så elsker jeg mit job.

Privat er jeg gift med Flemming. Vi bor tæt på natren i Ålsgårde med Frida-hunden, der hver dag minder os om, at vi skal gå en tur i skoven.

 

Ses vi i Klubben?

Jeg kommer dagligt i Klub Naturligvægt, og hvis nogen har oprettet en tråd i Forum med en udfordring, giver jeg gerne mit besyv med.

Kom med i klubben, hvis du har fået nok at at kæmpe med vægten, og godt vil ha’ noget personligt, der virker i længden. Hvor der er plads til nydelse.

Jeg glæder mig så meget til at møde dig. For jeg er vild med at dele de her strategier ud – og følge med, når de skønne forandringer sker.

Jeg har set det så tit – og jeg ved, hvor meget tanker betyder i slankeprocessen, og det synes jeg også du skal vide.

Kærlig hilsen Lone

– guide til naturlig vægt 

PS: Vil du ha’ mit  nyhedsbrev og  min gratis guide “5 afgørende områder du ikke må overse – og hvad du kan gøre ved dem” – så tilmeld dig her:


Her kan du læse hvordan Naturligvægt-konceptet blev til virkelighed.

Lone Ladefoged, NLP Psykoterapeut, født 1958

 • Dansk NLP-Institut af bl.a. Ole Vadum Dahl, Robert Dilts, Robert McDonald, Suzi Smith og Tim Hallbom:
 • 1992 Certificeret NLP-terapeut
 • 1994 NLP Sundhedsuddannelse
 • 1996 NLP Formidlingsuddannelse
 • 2001 Certificeret NLP-psykoterapeut
 • + et stort antal kurser i personlig udvikling
 • Siden 1996 egen virksomhed  med sunde vægtstrategier som speciale
 • Forfatter til ‘Tanker der slanker’ med tilhørende CD med øvelser – (1999) og ‘Slank med omtanke’ med tilhørende arbejdskort (2002) Udgivet på Borgens Forlag, samt Tænk dig sund og slank, udgivet på eget forlag
 • 2006 Åbnede Slankestudiet – det første onlinekursus med mentale værktøjer til naturlig vægt
 • Skribent på blade og magasiner
 • Medlem af DSAF – Dansk selskab for adipositasforskning
 • 1 1/2 år som brevkasseredaktør i Ude og Hjemmes slankeklub