Har du en plan for et lettere liv?

[Et lettere liv.] En god plan giver ro i maven og fred i sindet.

Du har planer for så meget: Ferier, uddannelse, pension, indretning af dit hjem. Hvornår du skal ha en ny bil og hvordan den skal financieres. Hvad du skal se i biografen. Eller i TV. Hvad du vil læse. Eller hvad du vil strikke.

Men er din plan for din krops ve og vel lige så velgennemtænkt? Og prioriteret?

Det bør den være. For kroppen er din vigtigste ressource. Du har den fra fødsel til død. Den er årsagen til at du kan være her i verden. Du og din krop har det største gensidige afhængighedsforhold, du overhovedet kan have. Den er helt afhængig af hvilke valg, du træffer. Og du er totalt afhængig af dens energi og funktion.

Din krop er din vigtigste ressource

Hvorfor skal du give din krop, din vægt – og dit helbred kærlig opmærksomhed? Hvorfor skulle du prioritere et lettere liv? Ja, hvorfor skulle du ikke? Det er nemt at svare på:

Det skal du fordi, du er den vigtigste ressource i dit liv. Det er helt afgørende for dig, at din krop fungerer optimalt og leverer den energi, du har brug for. For så kan du udrette det, du ønsker her i livet. Så du kan leve godt og længe. Og du kan nyde livets mange glæder med din familie og dine venner.

Du skal tage dig godt af din krop, fordi du gerne vil ha’ det så godt, som du overhovedet kan få det. Og fordi du ikke længere vil være fanget i de tanker og bekymringer, du har om maden, vægten og dit helbred.

Værsgo’ – du må gerne få min plan

Hvis du ikke har en god plan for et lettere liv, så har jeg én, du må få. Der er selvfølgelig nogle detaljer, der skal på plads, før du kan komme helt i mål, men det ordner sig hen ad vejen. Her er min plan i store træk:

  1. Du tager din beslutning – og nyder dit ansvar
  2. Du giver din krop kærlig opmærksomhed
  3. Du tænker de tanker, der gør dig glad
  4. Du skruer op for bevidstheden
  5. Du lytter til din indre vejledning.

Når de 5 områder bliver en del af dit liv, får du ro i maven og fred i sindet.

Det bliver tydeligt for dig, hvad du går efter – og hvorfor. Du vil tænke kærligt om dig selv, din krop og din mad. Du vil vide, hvordan du kan sende kedelige tanker videre, så du slipper for dem. Du vil kunne finde den gode tilstand, så du kan leve dit liv på den glade måde. Og du bliver i stand til at lytte til dig selv og den vejledning, der kommer indefra. Du får et lettere liv.

Du bliver ekspert i din egen livsstil. Sådan som det skal være. What’s not to like?

Hvad gør du nu?

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om disse 5 forvandlende områder, kan du få min miniguide, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Hvis du vil ha’ en lille snak om hvad de 5 afgørende områder kan gøre for dig, er du velkommen til at ringe til mig. 21 22 31 58.

Hvis du bare vil ha’ “de 5” ind i dit liv nu, vil jeg hellere end gerne guide dig.

 

 

 

Psykoterapeut / slankespecialist Lone Ladefoged

Klub Naturligvægt

 

 

Kommentarer

kommentarer